Zonnige Koningsspelen in Reeuwijk

Op vrijdag 24 april 2015 werden landelijk de Koningsspelen gehouden. Dorpsschool De Bron uit Reeuwijk-Dorp, de Gerardus Majellaschool en De Regenboog uit Reeuwijk-Brug hebben ook dit jaar de handen ineen geslagen en gezamenlijk een sportief programma opgezet voor de leerlingen. De dag begon met een feestelijk en smakelijk Koningsontbijt op de eigen locatie om genoeg energie op te doen voor een sportieve dag.

De onderbouw van de drie scholen hadden een programma met Oud-Hollandse spelletjes zoals sjoelen en koekhappen op het schoolplein. De andere groepen vertrokken naar Sportpark De Groene Zoom en Sporthal De Meerkoet, waar hun programmaonderdelen klaar stonden. Onder perfecte weersomstandigheden konden de kinderen onder andere korfballen, voetballen, tennissen, hardlopen, verspringen en diverse binnenspelen afwerken. Het plezier en het enthousiasme van de kinderen was het mooiste compliment voor de organiserende leerkrachten en sportverenigingen.

Onze dank gaat dan ook uit naar RVC’33, SportClub Reeuwijk, Korfbalvereniging CKV Reeuwijk, Tennisvereniging De Sluipers, leerlingen van het Coenecoop College Waddinxveen en de ouders die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt. Als afsluiting van een geweldig geslaagde sportieve dag was er ijs de leerlingen.

koningsspelen reeuwijk

Advertisements