Zo.28-02: Q & A met regisseur in Cinema Gouda

Op zondag 28 februari is er een Q & A in Cinema Gouda met Ben Sombogaart, de regisseur van de nieuwe Nederlandse film ‘Knielen op een bed violen’. De bezoekers zijn na afloop van de film van harte welkom om vragen te stellen en de regisseur wordt daarbij geïnterviewd door niemand minder dan filmkenner Jac. Goderie.

‘De Tweeling’, ‘Bride Flight’ en ‘De Storm’ zijn enkele van de vele titels waar regisseur Ben Sombogaart bekend van is. Voor ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ won hij Het Gouden Kalf voor beste film van 2007. Zijn nieuwste werk ‘Knielen op een bed violen’ is vanaf 24 februari te zien in Cinema Gouda. De voorstelling met aansluitend de Q&A op zondag 28 februari begint om 15.00 uur. Tickets zijn reeds verkrijgbaar!

Knielen op een bed violen
Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez (Barry Atsma en Noortje Herlaar) leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar houdt ze sterk. Op een dag komt Hans een prediker tegen die hem over God vertelt. Als Hans vervolgens een diep religieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving.

Advertisements

www.cinemagouda.nl