Vrij.04-03: Gratis proeftrainingen voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek

Vrijdag 4 maart in Gouda en Dordrecht en zondag 6 maart in Alphen aan den Rijn zijn er weer gratis proeftrainingen. Deelname is gratis na inschrijving op de site van www.decompletetechniek.nl Een week later start de nieuwe voorjaarscursus in deze regio’s.

In Alphen aan den Rijn is de locatie van de proeftraining Alphense Boys, 9.30 uur
In Gouda is de locatie van de proeftraining Jodan Boys, aanvang 17.30 uur
In Dordrecht is de locatie van de proeftraining vv Wieldrecht , aanvang 18.00 uur

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek geeft techniektrainingen voor alle F-, E-, D-pupillen en start weer voorjaarscursussen van 12 trainingen in elke regio. Streven is om aparte trainingsgroepen voor meisjes te maken.

Advertisements

De basis is de leermethode waarin kinderen technieken leren die ze moeten toepassen als hun tegenstander voor, naast of achter hen is. Dit wordt ook wel frontaal, zijwaarts en rugwaarts genoemd. Tijdens de cursus trainen kinderen onder leiding van professionele en gediplomeerde jeugdtrainers. Ze worden sterker in 1 tegen 1 situaties, verbeteren hun basistechniek met links en rechts en in beweging en worden sterker in aanvallen, omschakelen en verdedigen.

Voor het eerst is het mogelijk om 3 x mee te trainen voor de prijs van 29 euro. Daarna kan alsnog worden besloten om de hele cursus te volgen. Kosten voor een volledige eerste basiscursus zijn 169 euro, inclusief een Quick-kledingpakket, dat bestaat uit een trainingspak en een tenue. Een vervolgcursus kost 145 euro.

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bestaat dit jaar 10 jaar, werkt hoofdzakelijk in West-Nederland, geeft voetbalcursussen, organiseert voetbalevenementen en ondersteunt bij voetbalverenigingen kader, trainers, keepers en trainers .

De Complete Techniek is gevestigd in Alphen aan den Rijn en eigendom van Dennis van den IJssel. Eerder trainer/coach bij Ajax en ADO Den Haag, in bezit van TC 1 en op dit moment hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.