Zo. 16-06: Bier, Wijn & Food Festijn op 16 juni in Boskoop

Zondag 16 juni 2019, van 14.00 – 22.00 uur, is het buitenterrein van Flora het toneel voor het Bier, Wijn & Food Festijn.

Een intiem, regionaal food festijn waarbij genoten kan worden van de gerechten en dranken van ‘De Vrolijke Druif, ‘Perron 3’, ‘Dufais catering & events’, ‘Leo’s Drankenhuis’, IJS-Tuk-Tuk en ‘Pippin Foods’. Het proeven van bijzondere wijnen, speciale biertjes en verschillende lekkere gerechtjes staan centraal. De gerechtjes die onder andere geproefd kunnen worden zijn crepes, chicken wings, burgers, BBQ meat, verse frieten, broodjes stoofvlees en heerlijk Italiaans ijs.

Een festijn is pas compleet met live muziek. De muziek maakt de gezellige en ongedwongen sfeer van het Bier, Wijn & Food Festijn compleet.

Advertisements

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Bart & Alex. Deze twee muzikanten zetten met gitaar, trommel, enthousiasme en tomeloze energie ieder evenement op z’n kop. Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Beatles naar Brabant, van LMFAO naar Country Roads. Door de schijnbare eenvoud en het kampvuurgevoel smelt het publiek steeds meer samen en gaat ook steeds harder zingen.

De kinderen worden zeker niet vergeten, zij kunnen zich vermaken op de springkussens en bij het kinderentertainment.

Kaarten hoeven niet gekocht te worden, het Bier, Wijn & Food Festijn heeft gratis entree.

Het Bier Wijn en Food Festijn is een initiatief van Flora party & event. Meer informatie is te lezen op www.floraboskoop.nl/bier-wijn-food-festijn.

16-06-2019 09:00