Zo. 16-06: ROUWCAFÉ STICHTING BOEK EN TROOST

De Stichting Boek en Troost organiseert op zondag 16 juni a.s. van 15-17 uur een Rouwcafé in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 te Gouda.

Nooit meer samen met….

Femke van der Laan schreef een column over het woord nooit, waarvan de betekenis pas echt tot haar door begon te dringen na het overlijden van haar man, Eberhard. ” Ik heb nooit gedacht dat hij ineens weer de deur open zou doen. Maar nu besef ik dat er echt een nooit is. En neemt het gemis grotere vormen aan”

Advertisements

We lezen deze column van haar voor en gaan daarna met elkaar in gesprek over het nooit meer,  na het verlies van je naaste, in jouw leven.

Kosten € 5,00 incl. consumpties

Aanmelden        info@boek-en-troost.nl

WAARVOOR KUN JE BIJ BOEK EN TROOST TERECHT?:

Boek en Troost wil ondersteuning bieden en een platform zijn om de confrontatie met rouw en verlies  bespreekbaar en hanteerbaar te maken, voor betrokkenen en hun omgeving .  Door ontmoeting en lotgenotencontact kan voor betrokkenen perspectief voor herstel ontstaan.

Boek en Troost organiseert verspreid door Gouda diverse activiteiten voor nabestaanden.

We organiseren iedere derde zondag van de maand een Rouwcafé met een steeds wisselend thema. Na een korte inleiding kun je met lotgenoten in ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen en (h)erkenning vinden. Nieuwe en vaste bezoekers zijn welkom. Ook kun je bij ons een boek inkijken of  lenen voorafgaand aan het rouwcafe en tijdens onze activiteiten.

16-06-2019 09:00