Zo. 1-10: wandelingen en een excursie vanuit Sportcafé ‘De Boog’

Krimpen aan den IJssel – Hans Hartmann Wandelingen organiseert samen met Vereniging voor Wandelaars Te Voet, op zondag 1 oktober wandelingen en een excursie vanuit Sportcafé ‘De Boog’, Krimpenerbosweg in Krimpen aan den IJssel.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 1 oktober tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Sportcafé ‘De Boog’, Krimpenerbosweg 28, 2923 LA Krimpen aan de IJssel. Drie wandeltochten zijn uitgezet van respectievelijk vijf kilometer (met puzzelopdrachten voor kinderen), elf en veertien kilometer. Het is ook mogelijk onder deskundige leiding van Mientje den Boer van ‘Hart voor Regelen’ deel te nemen aan een natuurexcursie. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen of de excursie kost 2 euro en 0,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren onder meer, afhankelijk van de lengte, door de Krimpenerhout en het polderlandschap bij Tiendweg-West en Oost.

Advertisements

Bereikbaarheid startpunt
Via provinciale weg Krimpen aan den IJssel – Schoonhoven (N210), bij stoplichten afslag Krimpen aan den Jssel wijken 4 en 5.
Na 400 m, linksaf. U kunt parkeren op parkeerterrein van Sporthal De Boog.
Openbaar vervoer: bus 98 vanaf metrostation Capelse Brug, uitstappen halte Vijverlaan

Meer informatie kan men zondag 1 oktober krijgen bij het startpunt, of neem contact op met Hans Hartmann: hartmann44@zonnet.nl