Zo.04-09: Braderie en een hobbymarkt op de Markt

Zondag 4 september a.s. organiseert Star Promotions in het centrum op de markt van Gouda de jaarlijkse Braderie en een hobbymarkt! De braderie vindt plaats van 11:00 tot 17:00 uur. 

Met ruim 80 marktkramen beschikt de braderie en hobbymarkt over een breed scala aan producten. Hierbij kunt u denken aan diverse kleding, sieraden, modeaccessoires, speelgoed en loom bands, cosmetica, multimedia artikelen, woondecoratie, cadeau artikelen, huishoudelijke artikelen, textiel, parfum, geur producten, brillen,  dierenbenodigdheden en lederwaren.

Na het genieten van de gezellige en veelzijdige braderie en hobbymarkt heeft u vast trek gekregen. Ook hiervoor kunt u terecht op de braderie in Gouda. Zo vindt u er o.a. Spek en vleeswaren, wok, tapas, feta en olijven, schnitzel en braadworst, Surinaamse snacks, bara’s, roti, broodjes hamburger en beenham, hotdogs, tornado chips, koek en noten, oliebollen, poffertjes, schepsnoep, stroopwafels, Italiaans ijs, en natuurlijk heerlijk vers fruit. Ook voor een ijskoud glaasje frisdrank of een heerlijke kop koffie/ thee kunt u terecht op de markt.

Advertisements

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen op de braderie in Gouda. Zo kunnen ze heel hoog springen in de bungee jump of genieten van een plezierig ritje in de sfeervolle draaimolen. Om de dag compleet te maken worden er heerlijke suikerspinnen gedraaid en mais ontpopt tot gezoete of gezouten popcorn.