Vrij.02-09: Shekina-viering in de Veste

Een nieuw Shekina seizoen gaat weer van start. Het jaarthema is “Wie is God” met vrijdagavond 2 september de eerste viering met als thema “God als (her)Schepper”

We kennen God als Schepper van hemel en aarde en ook ons als mens. In Christus zijn we ook een nieuwe schepping zoals dit op diverse plaatsen in het nieuwe testament staat vermeld en eens zal God alle dingen herscheppen.

Het thema van deze avond zal worden ingeleid door Stephan Rothuizen.

Advertisements

Stephan is werkzaam als coach en docentenopleider binnen een scholengemeenschap met negen vestigingen.

Daarnaast is hij intensief betrokken bij de veertien Morgenstond gemeenten in Nederland waar hij invulling geeft aan leidersavonden en ondersteuning geeft bij leidersprocessen. Stephan spreekt regelmatig binnen en buiten deze gemeenten.

Naast de inleiding zal er deze viering natuurlijk ook alle ruimte zijn voor muziek en lofprijzing en is er gelegenheid voor persoonlijk gebed met ieder, die daaraan behoefte heeft.

De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u van harte welkom voor een kop koffie o.i.d. Wilt u meer weten over de Shekina viering, dan kunt u of mailen naar: lsieling@hetnet.nl of de website bezoeken: www.shekinavieringgouda.nl