Za. 29-9: Oud Formule 1 coureur Jan Lammers op Wheels in the West

2017 Le Mans 24 Hours Circuit de la Sarthe, Le Mans, France. Thursday 15th June 2017 #29 Racing Team Nederland Dallara P217-Gibson: Jan Lammers World Copyright: JEP/LAT Images

Hazerswoude – Oud Formule 1 coureur Jan Lammers is zaterdag 29 september aanwezig op het tweedaagse event Wheels in the West, hét Classic & Vintage cars event van de Randstad.

Jan Lammers zal als eerste een ritje maken in een gloednieuwe waterstofauto waarna het publiek hiermee kennis kan maken. Lammers heeft in zijn racecarrière met de eerste hybride raceauto gereden tijdens de 24-uurs race van Le Mans, de experimentele Oreca Swiss HY Tech-Hybrid. We kennen Lammers voornamelijk van de Formule 1 en de SportCars. De eerste Grand Prix reed Lammers in 1979 in Argentinië en zijn laatste in 1992 in Australië. Van recente datum zijn de optredens in de wedstrijdtruc tijdens Le Dakar.

Op Wheels in the West kunnen mensen Jan Lammers ontmoeten en op de foto met de meest uiteenlopende oldtimers & vintage cars, waaronder de Alvis 3,5 Hr Special. Het event vindt plaats in het Plantariumgebouw, ITC-terrein, Hazerswoude.

Advertisements

Meer informatie, tickets en deelname aan de rally-tour op www.wheelsinthewest.nl.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

29-09-2018 14:05