TEDx spreker Diederick Janssens op Startersdag Gouda

Gouda – Uit onderzoek is gebleken dat in de gemeente Gouda een bovengemiddeld aantal nieuwe ondernemers starten. Per 1000 inwoners waren dit er 9,2, terwijl het landelijke gemiddelde tegen de 8,2 op 1000 loopt. Startersdagen.com organiseert daarom in samenwerking met Gemeente Gouda, Gouda Onderneemt, Rabobank Gouwestreek en Interpolis op dinsdag 16 oktober een gratis startersdag bij Driestar Educatief in Gouda.

De inspirerende avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Inspiratie door Diederick Janssens

Het programma bestaat uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt om vragen te stellen, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Halverwege de avond zal Diederick Janssens, bekend van TEDxGouda, een inspirerende keynote sesse verzorgen.

Advertisements
Voorprogramma

In het voorprogramma kunnen startende ondernemers en aangesloten kennispartners in gematcht worden op basis van hun online profiel. Daarbij is er alle gelegenheid om duurzame relaties te ontwikkelen. Daarnaast kan een selectie van geïnteresseerden het ondernemersconcept dat zij in gedachten hebben pitchen tegenover een panel van diverse experts die feedback zullen geven.

Aanmelden

Vele regionale partners staan klaar om (startende) ondernemers te informeren en inspireren over ondernemerschap. De avond is gratis te bezoeken, aanmelden is gewenst via www.startersdagen.com/gouda2018.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
25-09-2018 13:44