Zuid-Hollandse Verteldagen: Beleef de geschiedenis van zeven steden

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in oktober naar Zuid-Holland met zeven bijzondere vertelvoorstellingen. Verhalenvertellers nemen u mee op avontuurlijke wandelingen door Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Dordrecht, Leiden, Gouda en Schoonhoven. Ga mee en geniet van de mooiste stadsverhalen, sagen en legenden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De vertellers van Stadsavonturen zijn gedreven acteurs, met liefde voor de stad en haar verleden. Met passie en humor leiden zij u door de geschiedenis. Ga mee en beleef de stadshistorie door de ogen van koningen, zeevaarders, viswijven, boeven en bouwmeesters.

Tijdens de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen is er een Storytrail stadswandeling in Den Haag (20 oktober), Historisch Delfshaven (21 oktober), Rotterdam (23 oktober), Dordrecht (25 oktober), Schoonhoven (26 oktober), Gouda (27 oktober) en Leiden (28 oktober). Alle voorstellingen beginnen om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal 12 euro per persoon per voorstelling (kinderen: 6,35 euro).

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
25-09-2018 11:34