Za. 29-9: Di Gojim & Friends in Theater Concordia

Haastrecht – Zaterdag 29 september treedt Di Gojim op in Theater Concordia in Haastrecht.

Di Gojim is dé band die de klezmer in Nederland groot heeft gemaakt. Dertig jaar geleden als muzikale pioniers gestart, inmiddels vele muziektheatervoorstellingen en buitenlandse tournees verder.

Komend seizoen bestormen zij de podia met een wervelend programma van bekend en verrassend materiaal. Oud-bandleden schuiven geregeld aan, maar ook de nieuwe generatie laat van zich horen. Zij kregen de klezmermuziek met de paplepel ingegoten; Douwe Nauta speelt de sterren van de hemel op viool en Ruben Mulder begeleidt dynamisch op toetsen. Alysia van Horik overrompeld en ontroerd met een dijk van een stem.
Di Gojim & friends zingen en spelen onder meer Jiddisch, Turks, Roemeens, Bulgaars en Macedonisch, traditioneel met eigen composities. Het resultaat is een swingend en dampend concert; vocale kleinkunst en instrumentaal vuurwerk. Wereldmuziek van topklasse!

Advertisements

Di Gojim & Friends zijn Alysia van Horik (zang), Jaap Mulder uit Gouda (klarinet, saxen, zang), Sjaak van der Reijden (trompet, accordeon), Eric Roelofsen (trombone, tuba) en Vincent Knaven (slagwerk), Jacob Sijtsma (accordeon), Tseard Nauta (gitaar, contrabas), Douwe Nauta (viool), Joris van Beek (viool, contrabas), Ruben Mulder (piano)

Di Gojim begint zaterdag 29 september om 20.15 uur. Kaarten (à € 15,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

29-09-2018 09:00