Za. 29-9: Dienst met Daniëlle Strickland in Hekendorp

Hekendorp – Iedereen is op zaterdagavond 29 september van harte welkom om samen te zingen, te bidden en te luisteren naar onder meer het zeer inspirerende verhaal van Daniëlle Strickland. De dienst vindt plaats in Veld-Zicht.

“Echte nederigheid is: Het eens zijn met God over wie jij bent.” Durf jij in je kracht te gaan staan…? Iedereen is welkom! Wij zorgen voor zitplaatsen, een dak boven ons hoofd en koffie/thee/fris. Vervolgens hopen wij op jouw komst! De avonden kunnen eind september fris zijn, wij raden aan je voldoende warm aan te kleden.

Als officier van het Leger des Heils zette Daniëlle zich de afgelopen ruim twintig jaar in voor verslaafden, prostituees, daklozen en andere mensen aan de rand van de samenleving. Deze avond wil Daniëlle ons aanmoedigen om ons leven te onderbreken voor het plan dat God met ons heeft. Voor de bestemming, voor het doel waartoe God de wereld schiep… Goedheid, rechtvaardigheid, liefde, hoop en waarheid. Dat wat de wereld zo hard nodig heeft!

Advertisements

Veld-Zicht, Hekendorpsebuurt 99 in Hekendorp. Vanaf 19.00 uur staat er koffie/thee en fris klaar. De avond start om 19.30 uur. Kijk voor meer informatie over deze vorm van bijeenkomsten op www.veld-zicht.nl /coaching & spreken

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl
25-09-2018 09:00