Za.25-06: Stichting Gouda Raakt benefietavond

Goede muziek, prachtige locatie en een goed doel steunen: Deze drie punten komen samen op de benefietavond die Stichting Gouda Raakt zaterdag 25 juni houdt op kinderboerderij De Goudse Hofsteden.

Ten eerste de muziek: Mevr. Tamara, Noya, Huxley en Veerle Roest beklimmen deze bijzondere zomeravond op het podium. Mevr. Tamara kennen we van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Haar debuutalbum Zo Lang Mogelijk lanceerde ze op 29 maart in de Amsterdamse poptempel Paradiso. De band Huxley is een fenomeen in Haastrecht. Zij brachten onlangs het nummer Lovers Season uit. Goudse talenten Noya en Veerle zijn misschien nog niet zo bekend, maar dat komt nog wel. Gouda Raakt geeft ze daar graag het podium voor.

Dan de locatie: Stichting Gouda Raakt heeft een warme band met de kinderboerderij. In de twee voorgaande jaren ondersteunden Gouda Raakt de kinderboerderij met het realiseren van een nieuwe keuken. Deze wordt op 11 juni aanstaande geopend! En omdat de kinderboerderij het midzomerfeest van vorig jaar zo gezellig vond, mocht Gouda Raakt dit jaar ook weer een avond tussen de geitjes en cavia’s neerstrijken. En hoe gezellig is dat? Op hooibalen gezeten, wijntje in de hand en heerlijke muziek!

Advertisements

Last but not least: het goede doel dat Gouda Raakt dit jaar ondersteunt, is De Gele Linde, een inloophuis voor mensen met een levensbedreigende ziekte. De Gele Linde wil graag meer bekendheid en zichtbaarheid krijgen in Gouda. Op woensdagochtend is er altijd een mogelijkheid om gewoon bij hen binnen te lopen voor een gesprek of een activiteit. Daar wordt veel gebruik van gemaakt, maar het mag nog veel drukker worden! Stichting Gouda Raakt wil De Gele Linde daar bij helpen. De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar De Gele Linde. De omzet van de hapjes en drankjes gaat naar de kinderboerderij.

Kaarten à €10,- voor dit feest zijn te koop via www.goudaraakt.nl