Ma.27-06: Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” Wensconcert

Op DV 27 juni houdt het Chr. Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” weer zijn jaarlijkse wensconcert. Dit concert wordt gehouden in de Bethelkerk, aanvang 20.00 uur. De toegang is vrij, maar er zal wel een collecte zijn.
Wees er op tijd bij, want vol is echt vol!

Het mooie van deze avond is dat u, als publiek, uw voorkeur kunt uitspreken voor bepaalde liederen. Altijd fijn om een lied te horen dat je raakt. Tevens wordt er tijd vrij gemaakt om jong talent een kans te geven om zich te laten horen. Dit jaar wordt er medewerking verleend door: Hanna van Holst, viool; Carmen Stigter, zang; Tirza Oskam, viool
Naast al dat jonge talent, kunt u ook genieten van wat ouder talent nl. The Martin Mans Formation. De algehele leiding zal die avond in handen zijn van de dirigent Martin Mans.

De opbrengst van de collecte, zeer warm aanbevolen, zal gaan naar Stichting
” Care for Family “in Waddinxveen.(http://www.careforfamily.com ) Deze stichting, ik citeer, biedt praktische hulp aan (kansarme) gezinnen en personen die om wat voor reden dan ook in de (financiële ) problemen zijn geraakt. Ook steeds meer vluchtelingen vinden de weg naar deze stichting. Door hen te helpen krijgen zij meer zin in het leven, hoop voor de toekomst en de kracht om daaraan te bouwen.

Advertisements