Za. 23-9: Najaarsconcert in de Ontmoetingskerk Bodegraven

Bodegraven – Vocalgroup ‘Chantdante’ en het Ned. Concert Mannenkoor geven op zaterdag 23 september een gezamenlijk concert in de Ontmoetingskerk in Bodegraven.

Chantdante geniet een grote bekendheid in de weide omgeving van Bodegraven en heeft organist /pianist en dirigent Dirk Jan Warnaar als muzikaal leider. Het repertoire is zeer veelzijdig en bestaat uit zowel kerkelijke als populaire muziek met onder andere componisten als Henry Purcell, John Rutte, enz. Ook pop en musicalsongs ontbreken niet.

Het Ned. Concert Mannenkoor is een landelijk koor van honderd mannen. Leden komen uit heel Nederland naar Harderwijk om te zingen onder leiding van dirigent/componist en arrangeur Jimco Zijlstra.
Het koor geeft concerten door heel Nederland en wil op initiatief van een aantal plaatselijke leden nu ook in het Groene Hart een concert verzorgen. Het repertoire is heel breed, van religieus tot klassiek en van musicalsongs tot eigen werk van de dirigent.Het koor wordt begeleid op piano en orgel door twee muzikale vrienden, Jan Lenselink en André van Vliet, die altijd voor een muzikaal spektakel zorgen.

Aanvang van het concert is om 19.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te koop bij ‘t Lichtpunt in de Kerkstraat in Bodegraven, De Hoeksteen, Havenstraat 17 in Woerden en bij de kerk en bij ncmconcert@ziggo.nl; fred.dissel@ziggo.nl marianne@mardja.nl. Informatie via www.chantdante.nl en www.ncmonline.nl