Zo. 24-9: Storytrail stadswandeling Gouda

Gouda – Beleef de geschiedenis van Gouda op een manier die men nooit meer zult vergeten. Tijdens de Storytrail stadswandeling Gouda op zondag 24 september voelen de deelnemers zich anderhalf uur lang onderdeel van de rijke stadshistorie. Meesterverteller Eric de Beweerde van theatergroep Stadsavonturen is de gids.

De verhalenverteller neemt de deelnemers mee terug naar de tijd dat Gouda niet alleen een belangrijke kaasstad was, maar ook een turf- en bierstad van formaat. Op straat krioelde het van de schippers, handelaars en zakkendragers. Daar zaten zonderlinge figuren bij, met verbazingwekkende verhalen. Gaat u die verhalen horen? Nee, u gaat ze beleven! Sluit u aan bij de Storytrail stadswandeling Gouda en geniet van een heerlijke mix van geschiedenis en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 24 september om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7ER5619 en betaal 12 euro per persoon (kinderen 4 euro).

Advertisements