Za. 21-4: Woord en Daad Boeken- en Tuinplantenmarkt

Books in stacks on the table in the background

Reeuwijk-Brug – Comité Woord en Daad Gouda-Alphen houdt op zaterdag 21 april haar jaarlijkse Boeken en tuinplantenmarkt in de Ichthuskerk in Reeuwijk van 9.30 tot 15.00 uur. De verkoop is bestemd voor Werk – werkt in Haïti. Baankansen door de juiste scholing, werkgelegenheid als duurzame oplossing.

Er is een grote sortering van 4000 boeken in elk genre: (Streek)romans, jeugd- en kinderboeken, kijk- en platenboeken, kook- en hobbyboeken, boeken voor de tuin en over de natuur, geschiedenisboeken en gedichtenbundels. Veel leesplezier voor weinig, ook veel theologie.

Buiten op het plein voor de kerk wordt de Tuinplantenmarkt gehouden, met een ruime sortering van vaste planten, grassen, klimplanten, heesters, klein bomen, coniferen en perkgoed, voor zeer aantrekkelijke prijzen. Boskoopse cultures voor tuin en balkon, rechtstreeks van de kwekerijen. Er is ook deskundig advies van een boomkweker in te winnen.

De Boeken- en Tuinplantenmarkt wordt gehouden bij de Ichthuskerk, Nieuwdorperweg 1 in Reeuwijk-Brug. Bezoekers kunnen gratis parkeren tegenover de kerk. www.woordendaad.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

21-04-2018 12:47