Za. 21-4: Hekendorpse Toneelvereniging duikt de Belastingdienst in

Hekendorp – Wat zou er gebeuren als twee afdelingen van de Belastingdienst ineens worden samengevoegd – een logistieke ramp en medewerkers zelf vinden het ook niet echt een succes. Het is het uitgangspunt van een nieuw blijspel van de populaire Hekendorpse Toneelvereniging.

Vorig jaar waren alle voorstellingen van de toneelvereniging van het kleine Hekendorp geheel uitverkocht. De vereniging brengt dan ook een hoog niveau met bijzonder grappige dialogen en bizarre situaties.

In de voorstelling van zaterdag 21 april krijg het lievelingetje van de chef, die meer van planten dan van mensen houdt, te maken met een collega die allergisch is voor planten. En dat er veel meer misgaat bij de samenvoeging van de twee afdelingen, blijkt wel uit het spannende promotiefilmpje op de facebookpagina van de Hekendorpse Toneelvereniging: daar is sprake van een gijzeling van twee medewerkers.

Genoeg ingrediƫnten voor een nieuwe voorstelling van de vereniging. Die dankt zelf het succes aan het feit dat er maar weinig stukken gespeeld worden per jaar, zodat er maximaal voorbereidingstijd is voor een mooie voorstelling.

Uitvoering van ‘Leuker kunnen we het niet maken’: zaterdag 21 april om 20.00 uur in ‘De Boezem’. Kaartverkoop aan de zaal (geen voorverkoop) vanaf half acht.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

21-04-2018 12:50