Za.21-05: Het voorjaar proeven in de Stolwijkse Boezem

In de Stolwijkse Boezem is het voorjaar te proeven. Vogels, vlinders, bloemen en insecten zijn er volop te zien. Op zaterdag 21 mei kunnen we weer genieten en werken in deze rijke natuur van de Boezem. We gaan maaien en opruimen. Daarvoor zijn dit keer vele handen nodig, minimaal 15 mensen. Ook de kinderen zijn uiteraard weer welkom. Zij kunnen helpen en daarnaast de natuur ontdekken in de Boezem.

Voor koffie, thee met iets lekkers erbij zorgen wij. Neem zelf een mok en een lunchpakket mee. We starten om 9.15 uur en gaan door tot 13.30 uur afhankelijk van het weer. Een uurtje komen helpen kan natuurlijk ook. Doe wel laarzen en geschikte kleding aan. Samen met kinderen en volwassenen werken gaat het nog beter en is het nog leuker. Zo kunnen we genieten en elkaar ontmoeten in Gods schepping.

De Stolwijkse Boezem ligt aan de Tiendweg te Gouderak. Graag aanmelden op groene.hart@arocha.org. Kom als het mogelijk is met de fiets. Komt u met de auto? Neem dan contact op met Janneke Bregman (0640121574) of Peter Dijkstra (0643536693) zodat er een parkeerplek geregeld kan worden.

Advertisements