Za.21-05: Streekmarkt Haastrecht

De Ondernemers Vereniging Haastrecht en Kaasboerderij Vlist organiseert op 21 mei a.s. de jaarlijks terugkerende streekmarkt in Haastrecht.

Op deze eerste editie van 2016 zijn er 14 tal kramen met een diversiteit aan producten om de bezoekers te laten proeven, informeren en te laten genieten. Deze ondernemers hebben een passie voor hun product en willen dit delen met de bezoekers; de geur, smaak en de herkomst van het ambacht moet een beleving zijn. Daarom is het Marktveld in Haastrecht bij uitstek een mooie locatie om deze ambachtelijke producten onder de aandacht te brengen. De Streekmarkt begint om 10 uur en duurt tot 16 uur.

De ondernemers staan er met groenten en fruit van eigen bodem, vers Vlisterkaasbrood, heerlijke chocolade, Hotsauce en Chiliproducten uit eigen tuin, Anders dan wijn gemaakt van bloemen en boomsappen, hapjes gemaakt met streekproducten, echte Boerenkaas, zelf gebrouwen Bier uit Gouda en er komt een pannekoekenbakker waarbij de pannenkoek naar eigen smaak kan worden gebakken met de streekproducten van onze streekmarkt.

Advertisements

Daarnaast zijn er creaties van hout en zelfgemaakte sieraden van de edelsmederij. Tijdens de streekmarkt is er live muziek aanwezig, verzorgd door Robert Berger. Voor de kinderen heeft de pannekoekenbakker een leuke actie. Kom naar deze gezellige streekmarkt van 10-16 uur op het Marktveld