Za. 15-12: Bertolf Lentink in Cultuurhuys De Kroon

Singer-songwriter Bertolf Lentink, onder meer bekend als gitarist van de begeleidingsband van Ilse de Lange, speelt zaterdag 15 december in Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen. Met zijn programma Soelaas onderzoekt hij naar eigen zeggen twee soorten muziekliefhebbers: zij die door muziek in hun stemming bevestigd willen worden en zij die muziek gebruiken als stemmingsregelaar.

Hij stelt zichzelf een paar vragen: waarom schrijft Bertolf eigenlijk liedjes? Om een gevoel te uiten, om iets op te lossen of misschien allebei? En hoe zit dat bij andere liedjesschrijvers die hij bewondert? Zingend en vertellend probeert Bertolf soelaas te bieden. Hij speelt daarbij muziek van zijn nieuwste album, de allermooiste nummers van zijn vorige platen en songs van muzikale helden als Paul McCartney, Bob Dylan en Paul Simon.

De regie van het programma is in handen van Diederik van Vleuten en is een try-out voor zijn komende toernee langs grote theaters. Bertolf Lentink wordt bijgestaan door gitarist Rolf Verbaant en contrabassist Dirk Schreuders. De voorstelling begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19 euro, inclusief (pauze)drankje en ticket fee.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

15-12-2018 09:00