Za. 15-12: Hoken met de Heinoos in Flora Boskoop

Op zaterdag 15 december maken de Heinoos hun opwachting in Flora Boskoop. Met hun show Høken met de Heinoos zullen zij de zaal op z’n kop zetten. Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’, helaas…

Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten.Daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op. Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over. The Heinoos zijn klaar om Normaal te doen!

Wat kun je verwachten: een fantastische set met Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.
Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Een entreekaart in de voorverkoop kost 15 euro (excl. serviceskosten) en is verkrijgbaar via www.floraboskoop.nl. De deur gaat om 21.00 uur open voor het voorprogramma. De Big Fat Bitches zullen de zaal alvast opwarmen. Toegang is 18+. Kaarten aan de deur zijn 20 euro (zolang de voorraad strekt).

Høken met de Heinoos wordt georganiseerd door Flora party & event en wordt gehouden in Flora Boskoop, Parklaan 4 in Boskoop.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

15-12-2018 09:00

Advertisements