Za. 15-12: Peter van Rooijen in De Theaterbakkerheij

Op zaterdag 15 december komt oud-Gouwenaar Peter van Rooijen naar De Theaterbakkerheij met zijn voorstelling; Liefde, dood & zwaartekracht. Een grappig, naar de keel grijpend, ontroerend liedjesprogramma begeleid door een formidabele vijfmansband. Dit is zijn allerlaatste show van een zeer succesvolle tour door Nederland, welke door de Volkskrant wordt bejubeld met maar liefst 5 sterren.

Het is een unieke kans om een muzikaal programma van hoog niveau te zien. De Volkskrant (5 sterren) noemt het ‘een betoverend mooi theaterconcert’. Het NRC (4 sterren) noemde hem een van de beste liedjesschrijvers van dit moment met een show waar werkelijks niets op aan te merken is.

Peter van Rooijen is winnaar van enkele cabaretprijzen, is op dit moment regelmatig te horen in Spijkers met Koppen en maakt deel uit van het absurdistische collectief Circus Teurdier. Met een volle, knallende popsound of juist klein en breekbaar. In zijn muziek kiest hij voor verschillende stijlen, van Spinvis tot Springsteen, maar hij maakt er altijd iets eigens van.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterbakkerheij.nl. Aanvang van de voorstelling is om 20.00 uur. Gratis parkeren bij De Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B in Gouda.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

15-12-2018 09:00

Advertisements