Za. 13-10: Yora Rienstra: TRY-OUT Eerlijk gezegd in Theater Concordia

Haastrecht – Zaterdag 13 oktober om 20.15 uur treedt Yora Rienstra op met de voorstelling Try-out Eerlijk gezegd in Theater Concordia in Haastrecht.

Yora’s vorige drie cabaretvoorstellingen werden lovend ontvangen. Nee, meer dan lovend! De Volkskrant noemt haar een “comédienne met diepgang”, Trouw is enthousiast over “haar elastieken lijf” en De Telegraaf gaf haar laatste show zelfs 5 sterren! Wat Yora jou wil zeggen, is: “Ik hoop dat je komt kijken naar mijn nieuwe show vol tragikomische types, geestige en ontroerende liedjes en herkenbare rake verhalen.”

5 sterren… dat neigt naar perfectie! Ook toerde Yora met de succesvoorstelling PAAZ naar het boek van Myrthe van der Meer. Overal uitverkocht. Echt waar! Ze is een van de presentatoren van het BNNVARA-tv-programma Rambam. Met elk onderwerp het nieuws gehaald. Echt waar! Daarnaast presenteerde zij met Sander de Heer een weekendshow op Radio 2. Hoogste luistercijfers sinds 1950. Echt waar! Ik hoor je denken: verdient die vrouw niet een prijs?! Die heeft ze al. De Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Nog nooit heeft iemand zo overtuigend gewonnen. Allemaal echt waar!

Advertisements

“Eerlijk gezegd is bovenstaande hier en daar wat aangedikt. Eerlijk gezegd wel behoorlijk aangedikt. Het is allemaal nogal overdreven zelfs. Daarbij schrijf ik dit tekstje gewoon zelf, maar zoiets krijgt meer gewicht als ’t lijkt of een ander het over je zegt. Wat Yora (ik, dus) wil zeggen, is: ‘Ik hoop dat je komt kijken naar mijn nieuwe show vol tragikomische types, geestige en ontroerende liedjes en herkenbare rake verhalen.’ Yora windt er eerlijk gezegd geen doekjes om. Echt waar!”

Yora Rienstra is op zaterdag 13 oktober om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à 15 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

13-10-2018 09:00