Herfstvakantie in Museum Gouda

Gouda – In de herfstvakantie is er van alles te doen in Museum Gouda. Op zaterdag 20 oktober, Zotte Zaterdag, staat de museumtuin van 13.00 tot 16.30 uur vol met middeleeuwse spellen. Onder begeleiding van middeleeuwse figuren kunnen kinderen gewapend met een stempelkaart verschillende opdrachten doen.

Met een volle stempelkaart ontvang je een leuk prijsje. De stempelkaarten kun je gratis afhalen bij de kassa van Museum Gouda Achter de Kerk 14.

Bloemenzee schilderen in de herfstvakantie

Tijdens de Museumkidsweek, in de herfstvakantie, wordt de zomerworkshop ‘Schilder een bloemenzee’ wegens succes herhaald. Doe inspiratie op bij de prachtige bloemstillevens in het museum en ga vervolgens in de workshop aan de slag.

Onder begeleiding van een docent maak je met de hele groep fantasierijke bloemen. De workshop is snel, kleurrijk en met de vrolijkste eindresultaten. Vergeet niet om oude kleren aan te trekken!

De workshop vindt plaats op woensdag 24 en vrijdag 26 oktober van 14.00 tot 15.00 uur. Deelname aan de vakantieworkshops is gratis (je betaalt wel museumentree). Aanmelden graag via rondleidingen@museumgouda.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
09-10-2018 09:15