Za. 13-10: Vrienden van Flora LIVE

Boskoop – Op zaterdag 13 oktober is het weer tijd voor de Vrienden van Flora LIVE. Terug van weg geweest en groter dan ooit. Een avond vol muziek van bands uit de regio. Iedereen is welkom om in 4 zalen te genieten van in totaal 18 bands. Kortom, 1 groot feest.

Vanaf 18.30 uur starten de eerste bands in het Grand Café Roos eten & drinken. The Chill, Real Sounds Coverband en Las Tapas spelen heerlijke muziek om tijdens en na het diner naar te luisteren en een voorzichtig dansje op te wagen.

Vanaf 20.30 uur gaat boven de Parq Lounge open. Mo & the StageAnimals bijten het spits af. Hierna treden achtereenvolgens Cookies for Einstein, Hard Zat, Skinner en Thornrose op. Nummers van o.a. Robbie Williams, Golden Earring, ZZ Top, Bon Jovi en U2 zullen zeker de revue passeren.

Advertisements

In de Rosariumzaal zal vanaf 21.00 uur de Boskoopse band Jatwerk spelen. Gevolgd door Old Sucks, Afslag 12, Plakband en met als afsluiter Café Latte. Lekker mee zingen met Girl van Anouk, Suzanne van VOF de Kunst, Hey Jude van the Beatles en bloed, zweet en tranen van Hazes.

Het hoofdpodium in de Theaterzaal heeft ook een meer dan mooie line-up. Om 21.00 uur trapt de band Symphonic Cicero af met een ode aan hun helden; denk aan Pink Floyd, Marillion, Genisis en Supertramp. Join the Wolf Pack speelt hierna een uitdagende strakke rockshow van 45 minuten, waarna de feest-coverband Slingshot het podium zal overnemen. En dat gaan ze ook doen! Een feestband die houdt van ’n feestje bouwen. De Waddinxveense band Exqsme neemt hierna het stokje over. Met hun pop/rock nummers zullen zij de zaal verder opwarmen voor de laatste band. S.O.U.L. is geen onbekende van de Vrienden van Flora LIVE. In 2014 zorgde deze 11 koppige band al voor een swingend optreden en nu zijn ze terug om te laten zien waar ze in zijn gegroeid de laatste jaren; Soul with a capital S!

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de optredende bands en online via www.floraboskoop.nl/agenda. Een ticket in de voorverkoop kost  12,50 euro (aan de deur 15 euro). Dit evenement mag je echt niet missen! Zorg dat je op tijd kaarten in huis hebt, voor het is uitverkocht.

Meer informatie over de bands die optreden is terug te vinden op www.floraboskoop.nl.

Vrienden van Flora LIVE is een initiatief van Flora party & event en wordt gehouden in Flora Boskoop, Parklaan 4, 2771 GB Boskoop. Meer informatie via www.floraboskoop.nl of 0172-766047.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

13-10-2018 09:00