Za.13-06: Singer-songwriters op de Kinderboerderij

Altijd al willen weten hoe de kinderboerderij eruit ziet als de kippen op stok zijn? Dat kan tijdens de singer-songwriter-avond die Stichting Gouda Raakt op zaterdag 13 juni op de kinderboerderij de Goudse Hofsteden organiseert. Pip Alblas en Ron Baggerman spelen vanaf een hooibaal met hun gitaar. Jana de Heer komt samen met Luc Faelens spelen.

De opbrengst van deze avond gaat naar de uitgebreide verbouwing van de keuken van de kinderboerderij. Ingrid Verbrugh van De Verbeelding maakte het ontwerp voor de keuken. De verbouwing is hard nodig want het stelt de kinderboerderij in staat zijn om hun eigen verse producten uit de moestuin te gebruiken voor verse soep en andere lekkernijen. Hiermee hopen ze de inkomsten te vergroten. Dit is nodig omdat de gemeente steeds minder subsidie verstrekt.

Gouda Raakt zet zich nog een jaar in voor Kinderboerderij de Goudse Hofsteden. ,,We zijn vorig jaar pas halverwege het jaar aan de slag gegaan voor de Kinderboerderij. Vandaar dat we hebben besloten om ons dit jaar nog een keer in te zetten voor dit goede doel,’’ stelt Marjan Menger, voorzitter van Gouda Raakt.

Advertisements

Kaarten à €12,50 zijn te koop via www.goudaraakt.nl/singersongwriteravond Wanneer je als ‘Vriend van Gouda Raakt’ deze avond bezoekt, staat er een lekker borrelmandje voor je klaar met een wijntje, broodje en smeersels.