Za.13-06: Kledingruil en Housekamer in So What

Iedereen met een overvolle kledingkast en niks om aan te trekken kan zijn of haar garderobe in So What! opfrissen op zaterdag 13 juni om 21:00 uur. Daarna kan de ‘nieuwe’ outfit tijdens Housekamer geshowd worden. Hiervoor gaat de deur om 22:30 uur open. Dit is voor bezoekers van de Pop-up Swop en leden gratis. Voor niet-leden is het €2.
Een nieuwe garderobe nodig, maar heb geen cent te makken? Tijdens deze derde editie van Pop-up Swop’s kledingruilfestijn kan iedereen weer de ‘misfits’ ruilen tegen die van anderen! Doorzoek je kledingkast en neem minimaal drie tot maximaal tien kledingstukken mee. Bij binnenkomst wordt je kleding ingenomen, krijg je één ruilticket per goedgekeurd item en wordt alles uitgehangen. Geen puntensysteem, geen loting, geen gekkigheid. Gewoon ruilen zoals ruilen bedoeld is; elkaar op de meest simpele manier blij maken zonder een euro uit te geven.

Na de Pop-up Swop is er een special in de achterbar! De vertrouwde ruimte wordt voor één avond omgebouwd tot ‘housekamer’. Met de huiselijke sfeer van je opa en oma en de heerlijke disco en laidback house tunes van Opa Enzo en Opa Bunnik, kun je hier maximaal chillen. De koekjes, kaas en worst zullen voor je klaar staan. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.