Za.12-09: Seizoensopening De Goudse Schouwburg met Bert Visscher en het Noordpool Orkest

Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg gaat op zaterdag 12 september feestelijk van start met ‘Vanavond komt Visscher zingen’. Bert Visscher en ruim 40 muzikanten van het Noordpool Orkest brengen een waar muziekfeest op z’n Visscheriaans. Een bijzondere belevenis, want de voorstelling is in heel Nederland slechts twee keer te zien!

Het Noordpool Orkest is een bigband met strijkers en houtblazers. De professionele musici spelen jazz, pop, chansons, filmmuziek, musicalmuziek, tango, hiphop, kleinkunst en nog uit te vinden genres. De muzikanten delen deze avond het podium met niemand minder dan Bert Visscher. Hij komt zingen, dus geen cabaret. Van Ray Charles tot Brel en van Sinatra tot Aznavour.

Het orkest staat onder leiding van dirigent en arrangeur Reinout Douma. Of hij echter enige structuur en leiding kan geven aan Visscher is zeer de vraag, want die blijft natuurlijk een druktemakertje. Daardoor belooft het in ieder geval wel een uniek concert te worden! Voor zowel de liefhebber als voor nieuw en jong publiek.