Za.12-09: Proeverij Haastrecht blijft

Net als andere jaren is in Haastrecht de tweede zaterdag in september gereserveerd voor de Proeverij. Een culinair evenement met een lange historie die dit jaar op 12 september plaats vindt op het Havenplein in het centrum van Haastrecht. De plaats waar liefhebbers van lekker eten en drinken elkaar ontmoeten.

De Haastrechtse Proeverij is een van de weinige culinaire evenementen die ook dit jaar plaats vindt. Terwijl Gouda Culinair en ook Groene Hart culinair dit jaar vervallen, weet het organisatiecomite in Haastrecht weer voldoende ondernemers bij elkaar te krijgen. “Dit jaar zelfs meer dan in de drie voorgaande jaren,” weet medeorganisator Jan van der Eijk van de gelijknamige bakkerij. “Verschillende ondernemers die de afgelopen jaren niet konden hebben nu weer een plaatsje gereserveerd. Ook kunnen we met Hotel Restaurant Over de Brug een geheel nieuwe deelnemer begroeten.”

Door de unieke plaats, midden in het centrum van Haastrecht duurt het evenement ook slechts een avond. Tijdens deze avond is er een zeer gevarieerd aanbod van eten en drinken.

Net als andere jaren is de toegang gratis en is iedereen vanaf 18.00 uur welkom op het gezelligste plein van de regio op 12 september.