Za. 10-3: Johnny Cash Tribute in Theater Concordia

Haastrecht – Vorig theaterseizoen een enorm succes in Theater Concordia; Def Americans met de Johnny Cash Tribute. Zaterdag 10 maart zijn ze terug in Haastrecht voor een concert zonder tribune zodat iedereen kan dansen. De Def Americans blazen de songs van Johnny Cash & June Carter nieuw leven in en weten de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Meer dan vijftig jaar na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden opnieuw leven ingeblazen door de Def Americans. De band weet schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings reeks. Ook de showmanship van the Man in Black is terug te vinden op het podium bij de Def Americans. Het moment dat de grote liefde in Johnny’s leven, June Carter Cash, zich op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show, wanneer Kim “Carter” zich bij het gezelschap voegt, gaat het broeien voor en op het podium en samen met de zaal en wordt de show haast in hogere sferen bezegeld met de beste June en Johnny songs.

Overtuigende shows op festivals als Paaspop, Moulin Blues, Solar, Speedfest, Dauwpop en Festyland. Club shows in onder andere Paradiso Amsterdam, Effenaar Eindhoven, Paard van Troje Den Haag, 013 Tilburg en W2 Den Bosch.

Advertisements

De Def Americans beginnen zaterdag 10 maart om 20.15 uur te spelen. Kaarten (à 12,50 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl