Za. 10-3: Trouwbeurs ’t Groene Hart

Boskoop – Zaterdag 10 maart is Flora Boskoop aan de Parklaan 4 van 11.00 tot 16.00 uur voor het achtste jaar voor aanstaande bruidsparen ‘the place to be’. Hier ontmoeten stellen met trouwplannen circa dertig specialisten uit de Alphense regio die van hun trouwdag de mooiste dag maken. Op het programma staan onder meer modeshows, dansdemo’s en presentaties van allerlei trouwproducten- en diensten. De toegang, het parkeren, een goodiebag én kans op een diner voor twee ter waarde van 100 euro zijn gratis.

Wie trouwplannen heeft, die doet tijdens Trouwbeurs ’t Groene Hart veel nieuwe en verrassende ideeën op. Het aanbod van producten en diensten op deze beurs is zó groot en divers, dat je er bij wijze van spreken bijna alles voor je trouwdag kunt regelen. Van bruidsboeket tot trouwjurk, van trouwringen tot trouwvervoer, van trouwlocatie tot huwelijksreis enzovoorts. Daardoor is deze regionale beurs voor aanstaande bruidsparen de aangewezen plek om veel leveranciers uit het Groene Hart te treffen met de beste producten en diensten voor de mooiste trouwdag.

De modeshows staan om 12.00 en 14.00 uur gepland en worden verzorgd door Speksnijder Bruidsmode uit Bergambacht en DIYA Tailors uit Voorburg. Naast de mode voor bruid en bruidegom showen de modellen ook allerlei accessoires van andere exposanten.
Flora Boskoop is uitstekend met de auto en trein bereikbaar. Auto’s kunnen gratis op het naastgelegen terrein worden geparkeerd. En de trein op het traject Gouda-Leiden stopt praktisch voor de deur van het gebouw. Zie www.trouwbeurs-groenehart.nl voor meer informatie.

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl