Za.07-05: Live opera in het Evertshuis

Naast het succes van de “opera-reizen”, de “opera op het witte doek” en de live opera van afgelopen november brengt het Evertshuis wederom een live opera in een matineevoorstelling. Wij nodigen u graag uit op zaterdag 7 mei a.s. om 14.30 uur.
Ensemble Postiljon uit Amsterdam voert dan de opera “Il Segreto di Susanna” live uit. De componist van deze opera is de Italiaan Ermanno Wolf-Ferrari, die dit stuk in 1909 componeerde en liet uitvoeren in het Hoftheater in München.
Il Segreto di Susanna is een korte komische opera in één bedrijf over verwikkelingen tussen echtelieden waarbij een ellendige situatie ontstaat die gebaseerd is op een dubbel onbegrip. Susanna wil niet dat haar man weet dat ze sigaretten rookt en hij denkt daardoor dat ze een minnaar heeft.
De uitvoering van deze opera is in handen van het Ensemble Postiljon, dat wordt gevormd door Persephone Abbott, sopraan; Jaap de Jonge, bariton; Trudy Klein, actrice en Petr Karlíček, piano. De regie is in handen van Ruth Higgins. Geniet mee en kom ook naar het Evertshuis. Geïnteresseerden kunnen kaarten à € 12.50 (incl. pauzeconsumptie) kopen aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. Reserveren kan via http://www.evertshuis.nl/il-segreto-di-susanna-door-ensemble-postiljon. Telefonisch reserveren kan via 0172-618484.