Za.07-05: Rommelmarkt wijkgemeente De Rank op het plein van het Coenecoop College

Op zaterdag 7 mei 2016 van 9.00 tot 15.00 uur organiseert PKN wijkgemeente de Rank te Waddinxveen haar jaarlijkse Rommelmarkt. Deze zal worden gehouden op het schoolplein van het Coenecoop College, Oude Dreef 6. Het schoolplein van het Coenecoop College is dan omgetoverd tot een gezellige rommelmarkt, waar diverse 2e hands spullen te koop worden aangeboden.

Op deze rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van boeken en CD’s, video’s en DVD’s, elektra/ elektronica, huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, allerlei, kleinmeubelen, curiosa en antiek, speelgoed, glaswerk, etc.
Voor de kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en de mogelijkheid om cupcakes te versieren. Handig voor moederdag, de dag erna! Ook is er weer een ruim aanbod van bloemen en planten – dus ook dé gelegenheid om de moeders in de bloemetjes te zetten! Tevens zijn er fraaie prijzen te winnen met het trekken van enveloppen en is er dit jaar ook een heuse Escape-room: opgesloten worden met een groep van 5 mensen en dan – binnen een beperkte tijd – door zoeken, samenwerken en puzzelen de deur weer open zien te krijgen! Een spannende uitdaging… Aanmelden voor de escape-room kan via email: escaperoom-rommelmarkt@outlook.com.

Bent u moe van het shoppen op deze markt, dan kunt u op ons terras terecht voor een kop koffie/thee/limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan biedt de keuken uitkomst. Een broodje hamburger/kroket, een pannenkoek of een patatje met gaat er altijd wel in. En ook de heerlijk versgebakken oliebollen ontbreken dit jaar niet! De opbrengst is bestemd voor de eigen wijkgemeente en voor diverse goede doelen. Kom zeker een kijkje nemen op deze gezellige rommelmarkt!

Advertisements