Za.02-07: Nieuw muziek & food festival in ’t Groene Hart

Zaterdag 2 juli 2016 wordt er op het ITC-terrein in Hazerswoude-dorp een waar festivalterrein gerealiseerd. Op die datum zal namelijk het muziek & food festival SMAAK plaatsvinden.

SMAAK is een festival waarbij muziekSMAAK en SMAAK voor eten gecombineerd worden. Veel Foodtrucks en artiesten komen uit de regio, wat het ook een festival vol herkenning en regionale gezelligheid maakt.

Er kunnen vanaf 17.00 uur uiteenlopende gerechten en dranken gekocht worden die door Foodtrucks verzorgd worden, onder andere; ‘Wijn bij Robijn’, ‘Dr. Food’, ‘Appeltje Hy’tje’ en ‘The real gentlemen & co’. De muzikale begeleiding wordt gedaan door ‘Afslag 12’.

Advertisements

Vanaf 20.00 / 20.30 uur worden er in drie tenten drie verschillende stijlen muziek gespeeld / gedraaid. Op LIVE STAGE treden de bands ‘Little Stef’ en ‘de Daredevils’ op.

‘Little Stef’ is een coverband rondom Stephanie van Bunningen, een klein meisje met grote daden op het podium. Elk optreden van Little Stef is een groot feest met oude soal van o.a. Aretha Franklin en Tina Turner en recentere (rock) covers van o.a. Anoud en Pink.

De Daredevils is een party-band, die elk podium omverblaast. Hun ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire vol mash-ups. Subliem gesmede tracks met verrassende twists, waarbij de bekende climaxen en meezingmomenten overigens niet in gevaar komen.

In de DANCE AREA kan er gedanst worden op de beats van ‘DJ M.c. Costa’ en ‘DJ Raimo’.
De Hazerswoudse DJ ‘DJ Nozem’ draait in de PARTY AREA de ene na de andere meezinger.

De kaartverkoop is dinsdag 26 april 2016 gestart en ook direct met een mooie EARLY BIRD actie. De actie geldt 2 weken. Early bird € 10,00 – Voorverkoop € 15,00.