Vrij.01-07: Summer event voor vrouwelijke ondernemers

Vrouw & Busyness Groene Hart en Beauty & Brains Krimpenerwaard organiseren op vrijdag 1 juli aanstaande zomerse workshops met barbecue voor vrouwelijke ondernemers uit de brede regio.

Mariëlle Azim, voorzitter Beauty & Brains: “Na het succes van gezamenlijke netwerkbijeenkomst van Vrouw & Busyness en Beauty & Brains in Theater Concordia, besloten we wederom een event samen te organiseren. Doel is dat ondernemers elkaar ontmoeten, inspireren en kunnen samenwerken. Linda Mol en Renate van Galen van Vrouw & Busyness: “En daar is dit Summer event zeer geschikt voor. Het is gezellig en je leert er van. Het Summer event vindt plaats bij de Goudse Manege. Bijzonder aan dit event zijn natuurlijk de locatie en de keuze aan workshops.”

Er worden zes inspirerende workshops georganiseerd. Zo zijn er workshops paardencoaching, paardengewenning, verhalen met een bite, groendecoratie, neem jezelf mee naar buiten (of je klant!) en paardrijden. De workshops worden gegeven door Ine Ruijfrok (paardencoach), verhalenvertelster Gerda Hoogendijk, Annette Bos van Atelier Natuurschatten en Corrie Reijngoud (schrijfster en wandelcoach). De dag wordt afgesloten met een barbecue.

Advertisements

Het programma vrijdag 1 juli 2016
• 14.30 uur opening Yvonne Stoevelaar (voorzitter V&B) en Mariëlle Azim (voorzitter B&B)
• 14.45 – 18.00 uur workshops (2 à 3 p.p., vooraf keuze opgeven)
• 18.15 – 22.00 uur netwerken met inhoud en barbecue

Vrouwelijke ondernemers uit de regio kunnen zich voor 21 juni aanmelden via info@beauty-brains.nl. De kosten voor het hele programma bedragen voor leden € 17,50. Niet-leden betalen € 27,50. Deze prijs is inclusief koffie, thee en 4 consumpties tijdens netwerken/ barbecue, deelname aan 2 of 3 workshops naar keuze (zolang de voorraad strekt) en een goodybag.