Wo.20-04: Workshop ‘Schilderen’ Inloophuis de Gele Linde

Op woensdag 20 april 2016 houdt Inloophuis de Gele Linde de Workshop ‘Schilderen’ van 10.00 tot 12.00 uur in de Rotonde.
Ons uitgangspunt voor de workshop is schilderen vanuit de kleurbeleving die het voorjaar heeft voor jou. Dat kan voor iedereen anders zijn. De een wordt heel vrolijk bij de ontluikende natuur, de ander juist heel onrustig, omdat het toenemende licht ineens weer van alles zichtbaar maakt. Of omdat er op dit moment helemaal niets is in je leven om vrolijk over te zijn. Je kan hier uiting aan geven, maar misschien heb je daar juist geen behoefte aan en is het heerlijk om afleiding te vinden in de activiteit van het schilderen. Alles mag en alles kan op deze ochtend.
De workshop wordt begeleid door Christi Verkleij. Ze heeft gewerkt als kunstzinnig therapeut en heeft veel ervaring met schilderen en keramiek.
Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk; je kunt altijd bij ons binnenlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze nieuwe locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda.