Wo.20-04: “Spring in Bloom” Lenteconcert VoxPop in de Agnietenkapel

Het jonge Goudse koor VoxPop geeft op woensdag 20 april zijn debutconcert Spring in Bloom. De lente wordt op geheel eigen wijze gevierd door het 27-koppig koor, dat een uiteenlopend repertoire van popmuziek heeft.

In de Agnietenkapel hoor je die avond de ‘hits van je leven’ variërend van de Calm after the Storm van the Common Linnets tot Halleluja van Leonard Cohen tot Turning Tables van Adèle. Voxpop wordt begeleid door een band van het Utrechts Conservatorium.

Naast de bekende pop hits door Voxpop zingt, is er een gastoptreden van de Goudse singer / songwriter Tessa de Koningh, die o.a. nummers speelt van haar nieuw album Human Touch. Bovendien treden ook twee jazz-zangeressen op, Eva Theo en Laura Husen die enkele klassieke jazz songs gaan opvoeren.

VoxPop is altijd op zoek naar nieuwe leden. Als je graag in een popkoor wil zingen is dit een leuk moment om met het koor te leren kennen. Na het concert is er tijd voor een borrel en kennismaking.

Het concert begint 20.00 in de Agnietenkapel aan de Nieuwe Markt. Vanaf 19.30 is de zaal open. Tickets kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar in de zaal zelf of via tickets@voxpopkoor.nl