Do.21-04: Over Cor Bakker ontvangt… Gerard Alderliefste in het Evertshuis

We staan aan de vooravond van de zomer. Cor Bakker neemt u graag alvast mee op reis naar het zonnige zuiden. Met de mooiste liedjes van Gérard Lenorman, Les Poppy’s, Michel Fugain en Jacques Brel, maakt hij samen Gerard Alderliefste de prachtige show EN ROUTE. Pianist Cor Bakker en zanger/gitarist Gerard Alderliefste hebben elkaar op meer dan één vlak gevonden. Allebei zijn ze, naast bewogen vertellers en gepassioneerde muzikanten, ook vader van een jong kind en ze wonen op steenworp afstand van elkaar, in het hart van de Amsterdamse Jordaan.

Dat moest wel tot iets moois leiden en dat heeft het ook gedaan. In de studio bij Bakker thuis werd het plan geboren om samen op reis te gaan. ‘En route’, met liedjes uit ons collectieve geheugen. Op reis naar de tijd dat we in de auto naar Frankrijk reden en luidkeels meezongen met Gérard Lenorman, Les Poppy’s, Michel Fugain en Jacques Brel. En dat we luisterden naar prachtige chansons als ‘Les moulins de mon coeur’ van Michel Legrand en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy.

Gerard Alderliefste was bandleider op Shaffy’s laatste tournee en maakt geen geheim van zijn liefde voor de muziek van Nederlands grootste chansonnier. De combinatie van Cor’s virtuositeit op de piano en het geluid van Gerard’s gitaar maken het geheel tot een uiterst verfrissende samenwerking, herkenbare liedjes en mooie verhalen. Geniet mee op donderdag 21 april om 20.30 uur. Kaarten kosten € 19.50 (incl. pauzeconsumptie). Wilt u uw avond helemaal compleet maken? Schuif aan bij ons drie gangendiner. Wij ontvangen u graag om 18.00 uur in ons GrandCafé en zorgen voor een heerlijk diner. Om 20.30 uur bezoekt u de voorstelling. Dit samen voor een bedrag van € 42.00.

Meer informatie en reserveringen: Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. www.evertshuis.nl en of 0172-618484