Do.21-04: Informatieavond over slaapapneu in het Groene Hart Ziekenhuis

Op donderdagavond 21 april organiseert het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in samenwerking met de Apneu Vereniging een informatieavond over slaapapneu. Bij slaapapneu is er sprake van regelmatige ademstilstanden tijdens de slaap. De informatieavond is bedoeld voor mensen die mogelijk slaapapneu hebben maar ook voor patiënten die al gestart zijn met de behandeling voor slaapapneu.

Dr. Sibbe van Egmond (longarts) van het GHZ vertelt tijdens de informatieavond over de risicofactoren van slaapapneu. Daarnaast geeft diëtiste Renée van den Akker een presentatie over voeding en leefstijl voor mensen met slaapapneu. Tijdens de avond zijn ook verschillende leveranciers van onder andere CPAP-apparatuur en maskers aanwezig. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen aan zowel de arts en diëtiste van het GHZ als de apneuvereniging en om ervaringen uit te wisselen met andere patiënten. Ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van slaapapneu, zoals de slaappositietrainer, zijn tijdens de avond te zien.

De informatieavond wordt gehouden in het Green Restaurant van het Groene Hart Ziekenhuis. Vanaf 19:00 uur is de zaal open en om 19:30 uur start het programma.
Aanmelden voor deze avond kan door een e-mail te sturen aan: aanmelden@ghz.nl.

Advertisements