Wo.20-04: Waddinxveens golftoernooi voor het goede doel

Op woensdag 20 april wordt het eerste ‘Juwelier Spruytenburg Waddinxveen Golf Open’ gehouden. Dit golftoernooi op Golfbaan Bentwoud is bedoeld voor (ex) inwoners van Waddinxveen en hun vrienden alsook voor ondernemers, medewerkers en relaties van de in Waddinxveen gevestigde bedrijven. De opbrengst is bestemd voor de Stichting Vrienden Hospice Waddinxveen.

Initiatiefnemers van het ‘Waddinxveen Golf Open’ zijn Harry Cuvelier van Spruytenburg Juwelier en Arie Pieter van Dijk van ap-art.net. Samen met Cleo Prudon van Golfbaan Bentwoud hebben zij een leuk toernooi georganiseerd waarmee de beste spelers uit diverse categorieën een prijs winnen. De grootste winnaar van deze dag is volgens de organisatie de Stichting Vrienden Hospice Waddinxveen.
Deze stichting streeft ernaar om in het najaar van 2016 een hospice in Waddinxveen te openen. Hier kunnen mensen met een korte levensverwachting die niet thuis kunnen blijven in een huiselijke omgeving tot het laatst op hun eigen manier leven. Omdat de huidige subsidieregeling slechts een fractie van alle kosten dekt, is de stichting afhankelijk van allerlei bijdragen van particulieren en bedrijven.

Meer informatie over het ‘Juwelier Spruytenburg Waddinxveen Golf Open’ en de Stichting Vrienden Hospice Waddinxveen is te vinden op de volgende website: golftoernooi.waddinxveen.net.

Advertisements