Wo.17-02: Lezing Voetangels en Klemtonen in de Lutherzaal Gouda

Doet God er nog toe? Het is één van de vragen die aan bod komt in de lezing Voetangels en Klemtonen naar het gelijknamige boek van dr. H.J Siebrand en drs. Y.J. Hiemstra. De lezing wordt gehouden op woensdagavond 17 februari om 20.00 uur in de Lutherzaal van de St. Joostkapel aan de Lage Gouwe 134. De avond wordt georganiseerd door de Federatie Gouda, de toegang is vrij.

Een andere vraag die Heine Siebrand en Yvonne Hiemstra, twee vrijzinnige predikanten, stellen is; Wat is de core business van kerk en religie in de samenleving? Met hun essays dagen zij uit tot een open discussie over de toekomst van het christelijk erfgoed en geven zij een nieuwe kijk op het rijke verleden van de vrijzinnige levensbeschouwing. Deze bundel biedt handvatten èn inspiratie voor wie in vrijheid verder wil met persoonlijk geloof en spiritualiteit.

De Federatie Gouda is een geloofsgemeenschap die haar inspiratie vindt daar waar christendom, compassie en cultuur elkaar raken. Kijk voor meer informatie op www.federatiegouda.nl.

Advertisements