Wo.13-01: Beleef je talent met Stichting Vonk

Stichting Vonk begint het nieuwe jaar met nieuwe cursussen muziek en beeldend.
Op woensdag 13 januari (14.45 – 15.30 uur) begint de nieuwe 10 weken durende cursus BasisMuziek voor kinderen uit groep 3 en 4. Daarin leer je niet alleen noten lezen, maar speel je ook op piano en blokfluit. Of ben je helemaal gek van zingen? Dan start je samen met andere kinderen vanaf 8 jaar op donderdag 14 januari (16.00 – 16.45 uur) in het professionele Kinderkoor De Vonkies. Direct starten met een instrument of zanglessen kan natuurlijk ook. Schrijf je in voor 4 kennismakingslessen (pop en klassiek) op klarinet, saxofoon, drums, blok- en dwarsfluit, piano, zang en bij voldoende aanmeldingen ook voor gitaar. Jonge maar ook volwassen muzikanten met al enige vaardigheden op hun instrument kunnen vanaf januari instromen in een van onze orkesten of bands op donderdag- en vrijdagavond.
Docente Carina Mathot start op dinsdag 19 januari van 19.30 – 21.30 uur met het tweede blok Modern schilderen voor de cursist met al enige ervaring. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.stichtingvonk.nl of bel 0182-614422 (maandag t/m vrijdag tussen 13 en 17 uur).
Laag inkomen en toch een cursus volgen? Dan is de ’RBMA extra regeling’ misschien iets voor U: Daarmee kunnen kinderen t/m 17 jaar gratis een cursus bij Vonk volgen. Volwassenen krijgen 50% van de kosten vergoed. Meer info bij het Sociaal Team en bij de Gemeente.