Wo.13-01: Themaochtend over Voeding en kanker bij Inloophuis de Gele Linde

Goede voeding is voor iedereen belangrijk, maar zeker als u kanker heeft is het zaak extra alert te zijn op wat u eet en drinkt. In een goede voedingstoestand kunt u de behandeling doorgaans beter aan en heeft u minder kans op complicaties. Linda Knijnenburg is diĆ«tiste in het Groene Hart Ziekenhuis en is gespecialiseerd in het werken met kankerpatiĆ«nten. Tijdens de themaochtend ‘Voeding en kanker’ zal Linda informatie geven over goede voeding en kunt u vragen stellen.
De themaochtend ‘Voeding en kanker’ vindt plaats op 13 januari 2016 van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk; u kunt altijd binnenlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze nieuwe locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda. We zijn blij dat we in de ‘huiskamer’ van de Rotonde terecht kunnen.
Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.