Winst dames BZ&PC

De dames van BZ&PC hebben wederom gewonnen. Tijdens de voorbespreking was er eigenlijk maar 1 opdracht en dat was: winnen! De ploeg van Rob van Berkel won in de Kuil met 8-6 van tegenstander Z&PC Katwijk.
Na een moeizame start, met twee gemiste manmeers en een strafworp die het net niet wist te raken, lukte het BZ&PC uiteindelijk om de eerste goal te maken. Na de eerste periode stond er 3-1 op het scorebord in het voordeel van BZ.
De dames van BZ&PC waren gebrand om van het team van hun oude coach te winnen. In de tweede periode wisten de dames de voorsprong dan ook verder uit te breiden door ondermeer goals van Kim de Vor, Suzan Kaynar, Karen Weerd en Niki Hukker.
Het derde partje was, zoals afgelopen weken, erg zwak. Veel ballen gingen mis, passes kwamen niet aan en er was weinig actie. Z&PC Katwijk kwam terug tot 6-4.
Gelukkig wisten Karen Weerd en Suzan Kaynar het doel nogmaals te vinden in het vierde part waardoor de eindstand 8-6 werd in het voordeel van BZ.
De dames gaan volgende week hun best doen om de overwinning weer binnen te slepen. Widex GZC Donk 3 zal flink aan de bak moeten om de dames in zwembad de Kuil te verslaan.