Wijkservicecentrum De Kroon heeft plaats voor meer vrijwilligers

Moordrecht – Wijkservicecentrum De Kroon van de Gemiva-SVG Groep aan het Land voor Water 3 in Moordrecht, heeft plaats voor meer vrijwilligers. In het wijkcentrum is steeds meer vraag naar activiteiten waarbij de inzet van vrijwilligers wenselijk is.

Een leuke activiteit is koersbal. Bij die activiteit stopt de huidige vrijwilliger. Koersbal wordt iedere maandag van 10.30 tot 12.00 uur gespeeld. In december start De Kroon met maandelijks een knutselmiddag voor kinderen. Ook deelnemers van de dagopvang nemen daaraan deel. Woensdag 19 december van 14.00 tot 15.00 uur is de eerste knutselmiddag met als thema kerstmis. Als er meer vrijwilligers zijn is er iedere maand op woensdagmiddag een knutselmiddag. Tot slot is er plaats voor een tuinvrijwilliger die samen met cliënten van de activiteitencentrum De Schakel en wijkservicecentrum De Kroon de tuin wil onderhouden.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Sheila Kaptein van De Kroon, telefoon 0182-724 915 of mail naar sheila.kaptein@gemiva-svg.nl

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
23-10-2018 12:01