Week van Zorg en Welzijn met open dagen

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is vandaag, 14 maart, van start gegaan. Overal in het land, ook in Gouda, zetten zorg- en welzijnsinstellingen hun deuren open voor het publiek. Op dinsdag 15 maart organiseert Savelberg bijvoorbeeld een open markt. Op 19 maart, de laatste dag van deze speciale week, houdt het Groene Hart Ziekenhuis een open dag.

De open markt in de Savelberg begint om 14.00 en duurt tot 18.00 uur. Belangstellenden zijn welkom in de Ontmoeting (grote zaal) van Savelberg. Hier kan men zich laten informeren over de activiteiten die Savelberg te bieden heeft. Mensen die belangstelling hebben in werken (betaald of onbetaald) of leren kunnen geïnformeerd worden op dit vlak. Diverse verenigingen presenteren zich en bezoekers kunnen deelnemen aan workshops.

Groene Hart Ziekenhuis
Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) nodigt zaterdag 19 maart bewoners uit om een kijkje achter de schermen van het ziekenhuis te nemen. Belangstellenden kunnen tussen 12.00 uur en 16.00 uur ervaren wat het GHZ te bieden heeft.