Waterpolo scholentoernooi BZ&PC groot succes

Op zaterdag 28 maart werd in Zwembad de Kuil het 4e waterpolo scholentoernooi georganiseerd door de zwem- en  waterpolovereniging BZ&PC Bodegraven. De groepen 4,5 en 6 van alle basisscholen uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk mochten deelnemen aan dit evenement. Er hadden 6 scholen zich ingeschreven en sommige met meer dan 1 team, waardoor er 12 teams, totaal 80 kinderen de strijd met elkaar aangingen.

Hofleveranciers waren de Speel en Werkhoeve met 4 teams en de Willibrord school met 3 teams. Na een aantal spannende poule wedstrijden, een quiz, een team en groepsfoto, werd er hard gestreden in de finales. Maarliefst 3 teams van de Willibrord school wisten door te dringen tot de halve finales. Desondanks ging de Da Costa school onder leiding van Ton en Nicole van Jaarveld er met 1e plaats vandoor.

BZ&PC Bodegraven wordt gekenmerkt door een combinatie van plezier en prestatie en waar jong en oud kunnen genieten van de sport en alles erom heen. Een lijn die ook zichtbaar was in het toernooi zelf. In een sfeervol zwembad de Kuil genoten de kinderen en al de vrijwilliger van deze middag. Het was een echt feest en tussen de wedstrijden was er tijd voor chips, limonade en ijs.

30 vrijwilligers van jong tot oud zorgden er weer voor dat het een geslaagd evenement was.

Advertisements

Volgend jaar zal het scholentoernooi weer worden georganiseerd. Een doel dat zeker moet worden bereikt is dat scholen van buiten Bodegraven deelnemen aan het evenement. We hopen op nog meer teams.

Scholentoernooi Winnaar