Volleybal: Timios Dames 1 ging voor de volle winst

Afgelopen zaterdag had Timios Dames 1 alweer haar een-na-laatste een thuiswedstrijd van dit seizoen, dit keer tegen SKC Dames 2 uit Leiden. Een wedstrijd waar we gewoon weer gingen voor de volle winst.

In de eerste set pakten we meteen de leiding en stonden daardoor een lange tijd voor. Door een wissel met de spelverdeler werd het team onrustig en werden onnodige punten weggegeven. Uiteindelijk wonnen we de set nog met 25-23.

De tweede set was wat makkelijker. Ondanks dat we even wat moeite hadden om in te komen pakten we daarna veel punten door een paar lange en goede servicebeurten van onze kant en kwamen we in de flow. Deze set wonnen we overtuigend met 25-12.

Set drie was een minder goede set. De pass was slechter en er waren minder goede aanvallen. Door vele foute services en andere eigen fouten maakten we het SKC te makkelijk. Een grote voorsprong werd er niet gepakt maar toch wonnen we ook deze set met 25-20.

Advertisements

In de vierde set werd de opstelling flink gewijzigd. Dat leidde niet tot grote onrust, waardoor we toch een grote voorsprong wisten te pakken. Die voorsprong wist Timios te behouden waardoor set 4 gewonnen werd met 25-15.

Nog steeds staat Timios Dames 1 op de derde plek van de ranglijst. Nog twee wedstrijden te gaan dit seizoen, waarvan de volgende is tegen de nummer twee, Vollingo dames 3. Ook gaan we natuurlijk bij deze wedstrijd voor de winst en maken we er gewoon weer een leuke wedstrijd van.

Om ons als team nog meer een team te voelen hadden we zondag 29 maart een teamuitje. Met z’n allen gingen we naar Rotterdam waar ons hadden opgegeven voor The Exit Game. We verspreidden ons in twee teams van vijf en werden opgesloten in twee kamers. We hadden per groep maximaal één uur de tijd om onszelf kunnen bevrijden door allerlei raadsels op te lossen om zo codes te kraken en sloten te openen. Door echt samen te werken is het allebei de groepen gelukt om te ontsnappen met de goede sleutel en ook nog binnen de tijd. Daarna hebben we er nog een gezellige dag van gemaakt en was het zeker een geslaagd teamuitje!